Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Vienas Gabalas 1 Kapitonas Beždžionė D Luffy Anime Black Pagrindinio Juoda Bandana Balaclava Šalikas Neck Gaiter Burną Dangtis

    (1) 4.00
(1 Atsiliepimai)

€5.99 €4.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s134099

【Taikoma Žmonių】

Unisex

【Konstrukcijos Aprašymas】

Visą plotis spausdinimo, vienpusis spausdinimas

【Medžiagos Aprašymas】

Medvilnės ir nailono

【Puikus Dulkių ,Vėjo Apsaugos】

Šios Skarelės Lankelis padeda išlaikyti jūsų odą atnaujinti savo nosį ir burną, nuvalyti nuo dulkių įkvėpimo arba.Vėjas bus sausos odos ir sukelti didelių nepatogumų, sausas ir chafed lūpų, kaklo gaiter siūlo visą apsauga nuo vėjo ant veido ir kaklo.Atmetimo seilių perdavimo nuo dabar.

【Saulės,UV Apsauga】

Snood bus blokuoti iki 99% kenksmingų ultravioletinių spindulių, iš savo galvos, veido, kaklo ir ausų, siekiant labiau apsaugoti jūsų odą nuo pernelyg veikiami kenksmingų saulės spindulių.

【Minkštos Medžiagos】

Tai bandana yra pagaminti iš kokybiškų tampus medvilnės ir nailono audiniai, balaclava yra labai minkštas ir artimas jūsų odos, raukšlių nemokamai, ne išnyks, gali jus patogūs, nesvarbu, ką darai.

【Unikalaus Dizaino】

Tai labai minkštas ir artimas jūsų odos.Ne nerimauti apie tai, prakaitavimas.Gali piešti, prakaitą nuo veido, ir sausas greitai, UV Atspari Dulkėms, Smėliui Atspari, Vėjo.

【Platus】

Vyrai Pavadėlių yra patogūs dėvėti juos idealiai idealiai tinka ištisus metus ,ir tinka lauko veikla, pavyzdžiui, vaikščiojimas, bėgimas, pėsčiomis, dviračiais, neck gaiter,motociklų,jodinėjimas, dažasvydis, raves, dulkėtas festivalių, kieme,žvejybos,joga ir daug kitų veiklos lauke.Kaklo getrai yra lengva kvėpuoti ir lengva nešioti, jūs galite sulankstyti ir įdėti į kišenę ar jūsų kelionės krepšys ar tiesiog nešioti kaip apyrankė.

【Skalbimo instrukcijos】

Plauti rankomis, ne skalbimo mašinų, vandens temperatūra ne didesnė kaip 40℃, ne bleach, išvengti poveikio.

Žymos: anime aukso kaukė, elnias spausdinti šalikas, kaukė 1 vnt medicinos, bandana moterys sidabro, juoda kauke pagrindinio moteris, top dragon quest, brokas bandana šuo, anime bandana 02, bandana 6 gabalas, viskas anime bandana.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Medžiaga: Medvilnės, Nailonas
  • Elemento Tipas: Kaukė
  • Apsaugos klasė: Nėra
  • Saugos standartas: Nėra
  • Lytis: VYRAI

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar