Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Stalo Kojos Padengti Silikono Baldų Kojos Medinės Grindys Apsaugų, neslidžia stalai Kėdės Kojos Padas Stalo Kojų Padengti Kepurės Stalo Aksesuaras

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€1.44 €0.87
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s12799

Stalo Kojos Padengti Silikono Baldų Kojos Medinės Grindys Apsaugų, neslidžia stalai Kėdės Kojos Padas Stalo Kojų Padengti Kepurės Stalo Aksesuaras

Aprašymas:

Jūs patyręs atšiaurių grotelėmis ir įbrėžimų, sugadintų grindų, ir kėdžių kojų, kai juda jūsų baldai?Ar jūs kada nors naudoti pigiai pagaminti klijuoti ant pagalvėlės ir turi problemų, nuolat nukristi ir lengvai nešioti?

Gerai, nebėra!Yra kėdės koją, kepurės, Baldai Padengti Silicio nuomone Pagalvėlės padėti išspręsti visas šias problemas!Mūsų kėdės koją, grindų apsaugų yra pakankamai storas, kad išlaikytų visus stumdomas, kad kėdė juda, kuri gali geriau jūsų baldų kojos ir grindis nuo žalos!

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

1.Jūsų Baldai Kojos ir Grindų

Mūsų Kėdės kojų apsaugų yra pagamintas iš elastingas silikoninis ir sandariai apvynioti kėdės ar stalo kojos, tinka apvalios ir kvadratinės baldų kojos ir kitos kūno formos.Jie gali baldų kojelės ir grindis nuo įbrėžimų ir triukšmo.

2.Papildomų Apačioje Jaučiamas Pagalvėlės

Mūsų naujas silikono kėdės koją, apima pridėtinės manė, pagalvėlės, kurios gali sumažinti pasipriešinimą ir trinties tuo atveju, baldų ar stalo yra per sunki ir negali būti perkeltas, leisti baldai judėti lengvai ir sklandžiai, be kėlimo.Tuo pačiu metu, ji gali veiksmingai grindų ir išvengti įbrėžimų.

3.Multi-scenarijaus Taikymas

Tai kėdė grindų klausos apsaugos priemonės yra plačiai naudojamas daugelyje baldai, stalai ir kėdės, kaip restoranas kėdės, baro kėdės, lauko kėdės, virtuvės kėdės, valgomojo stalai, laikymo spintos.Jie palaiko visų apvalių ir kvadratinių formų baldai, kojų.

4.Stumdomas Sklandžiai, Be Jokių Įbrėžimų, Nėra Triukšmo

Veltinio padas po dangtis leidžia kėdės stumdomos tyliai, sklandžiai ir saugiai palei grindys (plytelės, kietmedžio, laminatas, ir vinilo grindų), be triukšmo, nėra palikti ženklus ar įbrėžimų.Ir juda, ten bus lengviau.

5.Nėra Lengva Nukristi

Nereikia klijuoti, paprasta wrap, ir nėra lengva nukristi.Šie tvirtas kojas apsaugos priemonės buvimo vietą ir prisitaikyti prie nelygaus paviršiaus, sklandžiai tūptinės visoje kietmedžio grindų, nepažeidus ji, ir sumažinti triukšmą.Jie gali būti plaunami ir pakartotinai, geriausias pagalbininkas ir apsaugos baldai, stalai ir kėdės.

Techniniai duomenys:

Spalva:balta, Tamsiai ruda

Dydis:4*3.2 cm

Medžiaga:Silikonas+Veltinis

Pakuotė:

4*Manė, stalas ir kėdė padengti/8*Manė, stalas ir kėdė padengti(pagal jūsų pasirinkimą)

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Žymos: visiškai kėdės apima, asento kėdės apima, šiaurės metalinis stalas, languotas spandex kėdės apima, liudytojas medienos kėdė, sėdynių užvalkalai dryžuotas, organza kėdės apima, biuro kėdė corsa, nekilnojamojo kėdės apima, atgal spandex kėdės apima.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Rankos Kėdė

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar