Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

4PCs Balta Lipni Kabliukai Gali Pakabinti Užuolaidų Lazdele Rankšluostį Virtuvės Tiekimo Kablio Laikikliai prie Sienos Pakaba Virtuvės Namų Aksesuaras Kabliukai

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€2.90 €2.18
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s127066

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Ji gali būti naudojama kaip atrama, geležinkelių, pakabinti jūsų užuolaidos.

Tinkami paviršiai, pvz., baldai, buitiniai prietaisai, stiklo ir plytelių.Savarankiškai lipnios kabliukų, strypo laikiklis polių gali būti lengvai pašalinti, kai jo nenaudojate.

Stipri ir patvari.Savarankiškai lipnios kabliukų, strypo laikiklis polių yra 100% brand new ir yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų.

Taikoma ant daugumos paviršių.Savarankiškai lipnios kabliukų, strypo laikiklis polių gali būti montuojami ant lygių paviršių baldams, buitinei technikai, stiklas, veidrodžiai, plytelės, marmuras ir nerūdijančio plieno.Tik įspėjimas už dažytos sienos.

Lengvas diegimas ir šalinimas.Savarankiškai lipnios kabliukų, strypo laikiklis polių galima klijuoti tiesiogiai ar galite vinis tiesiai prie sienos turėti daugiau sunkiojo svorio.Jis lengvai gali būti priimtas, kai jo nenaudojate.

Lengvas diegimas ir šalinimas.Atramos stulpų galima klijuoti tiesiogiai ar galite vinis tiesiai prie sienos turėti daugiau sunkiojo svorio.Jis lengvai gali būti priimtas, kai jo nenaudojate.Lengva naudoti.Tiesiog paspauskite ašigalio į laikiklis ir užrakinti plastiko įrašą.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Dydis: 4.2x3.2x4.5cm/ 1.65x1.26x1.77inch

Kiekis: 4Pcs

Komplektą sudaro:

4 x Kablio Laikikliai

Skelbimas:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Žymos: mažas užuolaidų lazdele klijų, ritininių užuolaidų lazdele, plonas užuolaidų lazdele, taikyti klijų užuolaidų lazdele, prijungtas elektros užuolaidų lazdele, 95 užuolaidų lazdele, 6ft užuolaidų lazdele, spalvingų užuolaidų lazdele priedų, užuolaidų aksesuarai, kailiai, sulankstomos užuolaidos lazdele.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: PC
  • Nėra. Kabliukų: 1

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar