Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

DUOMENŲ VARLĖ Belaidžio Žaidimų Valdiklis Skirtas PS4 "Bluetooth" suderinama Vibracijos Gamepad Už PS4 Slim/Pro Konsolės Žaidimas Valdikliu PC

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€23.95 €12.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s125117

4k HD Vaizdo Žaidimų Konsolės Atramos, PS1/FC/GBA/MAME

Open Linux " kodo sistema, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Parama PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD žaidimas formatus.Palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.

Belaidžio Žaidimų Valdiklis Skirtas PS4/PC/ "Android" Telefonas

Belaidžio ryšio valdiklis PS4 yra tikrai ergonomiškas ir priima už PS5 dizainas!Belaidžio žaidimų valdiklis yra plačiai suderinama su PS4/PC(Win7/8/10)/ "Android" telefono.Jūs galite mėgautis labiausiai žaidimų platformose su gamepad.

Belaidis USB/Tipas-C "Bluetooth" Suderinama Adapteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PS4/VNT

Produktas yra suderinamas su Įjungti / Perjungti Lite Priimančiosios, PS4 Šeimininko (su adapteriu), PC (su adapteriu).Įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug and play.Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios suprasti, mikrofonas skambinimo funkcija.

Puikiai Suderinama Su PS4 Konsolės

Specialiai suderinama su PS4/ Slim/pro konsoles su naujausia 6 ašių judesių jutiklį ir vibracijos technologijų, ir ji buvo tobulinama ir modernizuojama pagal klientų atsiliepimai spręsti tokias problemas kaip mažo jautrumo, klavišą ir kreiptuką, vėlavimą ir nestabili "Bluetooth" suderinama jungtis.

Naujų būdų, kaip Žaisti

Revoliucinis funkcijų, pavyzdžiui, touch pad, integruotas šviesos juosta.

Įkrovimo Kabelį ir 3,5 mm Audio jungtis

Reguliatorius su 3,5 mm stereo audio jungtis, kuri yra puikiai suderinama su žaidimų ausinės.Maitinamas per komplekte Mikro USB duomenų kabelį, duomenų valdytojas gali būti prijungtas prie ps4 konsolės greitai prijungti ir įkrauti.

Du Varikliai & Giroskopinis Jutiklis

Valdytojas built-in du varikliai ir 6 ašių giroskopas suteikti jums nedelsiant vibracija ir aukščiausios judesio jutikliai.Patobulintas ir atnaujintas analoginės lazdelės ir sukelti mygtukai suteikia duomenų valdytojo puikus tikslumas.

Built-in garsiakalbiai

A built-in garsiakalbiai, kad sėdėti per valdytojas, jis visų pirma yra naudojama kaip priemonė didinti žaidėjas pakrovimas, žaisdami įvairius garsus per kontrolierius garsiakalbis, o ne per TELEVIZORIAUS garsiakalbius.

Daugiau Suderinamos Platformos

Taikoma daugelyje platformų, galima patirti kietas patirtis veiksmo ir nuotykių.Optimizuotas ergonomiškas dizainas atkuria tekstūrą europos sąjungos oficialusis originalus valdytojas, kiek įmanoma, taip, kad žaidėjai gali turėti patogų žaidimų patirtis, visi žaidimai.Tai geras pakeitimas ar atsarginę valdiklis Suderinamas su PS4 valdytojas.

Pirmo Naudojimo

Pirmo naudojimo, prašome naudoti USB kabelį( pakuotės pridedama) ryšį tarp jūsų konsolės ir valdytojas.Konsolės atpažinti valdiklio, tada atjunkite USB kabelį.Kitą kartą, duomenų valdytojas, bus prijungtas automaticely.

Greito Įkrovimo & Didelės Talpos Baterija

Duomenų valdytojas turi built-in 600mAh ličio polimero baterija, jis Belaidžio ryšio Valdiklis gali būti lengvai papildytos prijungdami jį į savo P4 sistemą, net ir tada, kai dėl laukimo, arba su standartinio įkroviklio su mikro USB prievadą.

Pakavimo Sąrašas

1*belaidė konsolė PS4

1*kabelis

Vaizdo Žaidimų Konsolės Sega Genesis Žaidimas

Šis žaidimas konsolės sega naudoja klasikinis žaidimas, žaidimų pulto dizainas!Su gamepad su 6 funkcijų mygtukai, puikus žaidimų patirtis!Paramos atsisiųsti žaidimai ir taupymo žaidimai.Built-in 900 klasikinių sega žaidimus ir 250 rusijos žaidimai.Ši žaidimų konsolė palaiko du žaidėjai, taip smagu!

Minkšto Silikono Atveju PS4 Valdytojas

Žaidimo priimančiosios laikiklis su dugno anti-slydimo silikono dizainas gali efektyviai užtikrinti stovo stabilumą.Tai lengva įdiegti, nereikia sudėtingas procesas ir kitos priemonės reikalavimas.Keturi maži žaidimo priimančiosios laikiklis priimančiosios keturių kampe stabiliai.Apsaugos nuo dulkių dangtelis, specialiai sukurta PS4,puikiai apsaugo nuo dulkių, taigi jūsų PS4 bus nebegali būti užterštas dulkėmis.

3 1. Vertikalus Stovas Su Dual Controller Įkroviklis Stotis PS4/PS4 Slim/PS4 PRO

Vertikalus Stovas PS4 sonsole su Aušinimo Ventiliatorius ateina su 3 įmontuotu ventiliatoriumi.Suteikia pastovų pinigų srautą vėsaus oro ir efektyviai išlaiko savo PS4 konsolės nuo perkaitimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Du įrengtas angas, saugojimo ir įkrovimo jūsų valdikliai.Įdėkite savo duomenų valdytojas į stovą po žaidimo sesiją ir tai bus įkroviklio jūsų kitą žaidimo sesiją.

Žymos: ps3 24 valdytojas, lauke retro žaidimų konsolės, bžūp playstation 5, gamesir t4 parama, neapibrėžta kelnės, vyrai gamepad, de kreiptuką, valdytojas trotadora, vaizdo žaidimų pultai specialiųjų, flash psp.

  • Funkcijos 2: Suderinama su PS4 /Pro/Slim/VNT
  • Tipas: Gamepads
  • 3 funkcija: Už PS4 konsolės
  • 3 tipas: Už PS4 Belaidžio Kreiptuką
  • Sertifikavimo: CE
  • Funkcija 1: žaidimų konsolė PS4
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Funkcija 3: Gamepad For PC
  • 2 funkcija: Už PS4 Konsolės Joypad
  • funkcija 1: Belaidžio "Bluetooth" suderinamų Žaidimų Valdiklis skirtas ps4/pro/slim
  • 4 funkcija: belaidžio ryšio valdiklis, skirtas PS4
  • Tipas 1: retro konsolė ps4/pro/slim
  • Modelio Numeris: YJ12201524
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • Pakuotė: TAIP
  • Tipas 2: Už PS4 Gamepad
  • Funkcija 5: Gamepad Vibracijos Valdikliu Už PS4
  • Sąsajos Tipas: USB
  • SONY Modelis: PLAYSTATION4
image

Aaronjoel Acuario

5
2022-01-11

“Nepriekaištinga !!! Požiūris visiškai atitinka aprašymą ir gavo greitai Prancūzijoje per 10 dienų. Aš labai rekomenduoju šį pardavėją, o šių valdytojai”

image

Princessdotty01

5
2022-01-11

“Nepriekaištinga !!! Požiūris visiškai atitinka aprašymą ir gavo greitai Prancūzijoje per 10 dienų. Aš labai rekomenduoju šį pardavėją, o šių valdytojai”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar