Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

12 Vienetų Gamtos Chakra Juodas Graviruotas Agatas Kristalų Reiki Zodiako Ženklas Simboliai Gydymo Palmių Akmenų Rinkinys su nemokamu Dėklas

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€20.45 €17.38
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s118641

Dydis: Apie 1.0 x 0,7 x 0.2 cm ( 25 x 20 x 7mm);

Svoris: Apie 82g

Kiekis: kiekvienas rinkinys 12 vienetų

Medžiaga: Juodasis Agatas

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio,jūs gausite panašių gaminių, kurie, kaip parodyta paveikslėlyje,kadangi visi akmenys yra natūralūs ir unikalus.

Pardavimo sąlygos .Prieš išsiuntė siuntinį,mes griežtai tikrinti kokybę. .Mes naudojame burbulas pack,kurios buvo įveikė tranzitu,jei prekę(s) buvo nulaužti,prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti arba grąžinti už jus. .Jei kažkas, kas yra ne jūsų patenkintas,praneškite mums,mes padarysime viską, kad suteikti jums veiksmingą pagalbą .Jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos,prašome palikti mums teigiamą komentarą ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų jav, kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų maža kompanija. .Jūsų padrąsinimo, tai padės mums judėti į priekį.Siuntą .VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). .Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. .Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Grįžti & Grąžinti

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų kiekvieno kliento geriausia, kad mes galime .Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Susisiekite su mumis

Mes vertiname jūsų verslą, ir siekia tarnauti jums geriau kiekvieną dieną, siekiame 100% klientų pasitenkinimo!Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Todėl Prašome, nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio su mumis, jei jums netinka klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes atsakymo per 24 valandas ir išspręsti problemas.

Apie mus

Mes esame maža įmonė, kuri specilized parduoti Fiziniams ir pusbrangiai akmenys,ir padarysime viską, kad pasiūlyti geros kokybės prekių ir paslaugų.BE to,mes taip pat pritaikyti klientų,tiesiog susisiekite su mumis.

Veido Massor,Krištolo kaukolė, Krito & natūralių neapdorotų akmenų Kristalų grupių, sričių,taškų,pakabučiai,chakra nustatyti,budos,gydymo,angelų,širdis, lazdos,švytuoklės,nerimauti akmens,gyvūnai, skulptūra, statula.

Žymos: zodiako 12 rinkinį, palmių karoliai ilgi, gydymo kristalų amatai, kinijos gobelenas feng shui, gydymo kristalų žiūrėti, nekilnojamojo čakros akmenys, juvelyriniai dirbiniai, odos peugeot dėklas, mobiliųjų odinis dėklas, vyrai bokštas keychains, atveju, zte bokštas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mūrinis, Agatas
  • Procesas: Poliruoti ir Graviruotas
  • Modelis: Zodiako Ženklas Simbolių Rinkinį
  • Produkto Tipas: Palm Akmenį
  • Kiekis vieną rinkinį: 12 vienetų
  • Temos: Raidės
  • Prekės Pavadinimas: SHMAIZYH
  • Spalva: Juoda
  • Pritaikyti: TAIP
  • Stilius: feng shui
  • Regioninės Funkcija: europa
image

Djbrezzo

5
2021-12-07

“Greitas pristatymas ir gražus kristalai!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar