Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Originalus Xiaomi Mi Mechaninė Klaviatūra Vyšninės Ašis 104Keys PBT Keycaps Laidinio Home Office Žaidimų Klaviatūrą Win10 Nešiojamas KOMPIUTERIS

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€90.00 €67.49
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s117604

Specifikacija::

Gaminio dydis: 436x 127 X 33mm

Gaminio medžiaga: plastiko, metalo ir pan.

Prisijungimo būdas: USB jungtis

Paramos sistema: Windows 10

Vykdomosios standartas: GB/T 1 4081-2010

Produkto grynasis svoris: 900g

Paketų Sąrašo:

1 x Klaviatūra

XiaoMi Mechaninė Klaviatūra VYŠNIŲ versija

Vokietijos CHERRY vyšnių automatinė veleno

Dėvėjimuisi atsparios PBT keycap

E-sporto rezultatų, visas klavišą be punch

Vyšninės ašis, minkštas ir švelnus liesti

Vyšnių mechaninė raudona ašis yra viena iš populiariausių krypčių mechaninės klaviatūros žaidėjams.Mušamieji jausti minkštas ir švelnus, vidutinio tamprumo, vertikalus operacija, nr. dalyje jausmas kelionės.

Veleno kūno kilmės šalis Vokietija atstovas, kokybės ir rezultatų

Vyšnių automatinė veleno buvo gimęs 1987 m., po dešimtmečių plėtros ir inovacijų, vis dar ramstis automatinė veleno.Šiuo metu visos vyšnių mechaninė velenai pagaminti Vokietijoje, su tiksliai ir sklandžiai rašymo būdas, kuris gali lengvai susidoroti su office, mokymosi, poilsio ir kitais tikslais.

Paprastas ir grynas estetinis stilius

Aštrių linijų, subtilios detalės, minimalizmas dizaino idėjos visoje klaviatūra.Kompaktiškas frameless kūną, išryškino ir poliruoti pusių, ir sustabdė klavišus tikslas yra rašymo būdas, ir visa klaviatūra turi mados prasme ir mašinų.

Giliai spalvų atitikimo, elegantiškas ir tvirtas.

Pagrindinėje klaviatūros priima gryna juoda spalvų atitikimo, PBT pagrindiniai bžūp išsiskiria mėlynos spalvos plieno blizgesys, ir yra suderinta su gerai suprojektuoti lazerinis graviravimas simbolių, kurie kelia giliai ir intravertiška tamsių spalvų atitikimo, pridedant taškų tekstūros jūsų darbalaukio įranga.

Sustiprinti plieno plokštė, tvirtas ir patikimas

Klaviatūrą sudaro pagrindinis bžūp, viršutinė danga, plieno plokštės, plokštės ir mažesnės padengti.Jis turi tvirtą apdailos ir pakankamai medžiagų.Įmontuotas veleno kūno yra įrengtas armuotas plieno plokštė pagerinti bendrą standumą klaviatūros ir liesti klavišus

PBT pagrindiniai bžūp, patvarus

104 naujo dizaino ir plėtros PBT medžiaga keycaps, smulkiagrūdė, minkštos, trankyti jaustis stabiliai.Atsparumas dilimui PBT medžiagos gerina eksploatavimo pagrindinių bžūp, kuri yra palanki high-end mechaninės klaviatūros žaidėjams

Sustabdytas pagrindinių bžūp, madinga ir lengva valyti

Tiesios linijos ir kreivės sujungti nuostabiai, priekinė linija sklandžiai, be siūlės.Sustabdytas klavišą cap dizainas pašalina negyvas klaviatūros kampe ir leidžia jį lengviau valyti klaviatūrą.

Standartinis 104 US klaviatūra, lengva naudoti, išsami funkcija

Standartinis 104 klavišą MUMS maketavimas yra labiausiai pažįstamas klavišą pozicijos išdėstymas daugeliui žaidėjų.Nepriklausoma skaičių klaviatūros zonos, padidinti sąnaudų efektyvumą, plačiai taikomas, siekiant tenkinti vartotojų poreikius įvairiose pramonės šakose.

Lenktas keycap paviršiaus

Pokrypį ir paviršiaus radianas kiekvienos eilutės keycaps yra sukurta pagal specialią kampas, kuris daro riešo ir pirštų, patogiau ir tiksliai dienos sunkiųjų įvesties ir aštri žaidimai.Sulankstoma trikojo leidžia klaviatūros pateikti du veikimo kampai atitinka daugiau praktinių poreikių.

Laimėti klaviatūros blokavimo funkcija, žaidimas nuo netikrų touch

Siekiant patenkinti reikliausių poreikius žaidimo žaidėjai, klaviatūra yra įrengta su win klavišą blokavimo funkcija, ir yra nepriklausomos užrakinimo lemputė, kuri gali būti lengvai aktyvuota.Kai tu žaidi žaidimą, jums bus ne palieskite jį per klaidą ir pereiti prie darbastalio.

Daugiafunkcinis indikatorius, nereikia vairuoti, plug and play

Visų funkcijų mygtukai gali būti aktyvuota nediegiant aparatūros tvarkyklę.Num lock, caps lock, scro ∥ užrakinti ir laimėti užraktas nepriklausomų lemputė eilutę, kuri yra aiški iš pirmo žvilgsnio.

32-bitų arm meistras, be pagrindinių konfliktų

Individualų 32-bitų arm pagrindinis valdymo MCU, 48mhz pagrindinis dažnis, 1000Hz grąžos norma, USB2.0 sąsaja visiškai key ne poveikio grandinės projektavimo, visos mašinos praėjo Microsoft WHQL sertifikavimo, ir gali greitai apdoroti visų rūšių pagrindinių duomenų, kad aštri veikimo žaidėjai taip pat gali gauti greitą atsakymą.

Žymos: egipto keycap, micronics klaviatūra, asua pc, automatinė klaviatūros normalus, msus žaidimų klaviatūra, 6pcs keycaps, emish mechaninė klaviatūra, neapibrėžta kelnės, iso mediniai keycaps, keycaps pbt cian.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Desktop, Nešiojamas kompiuteris, NUMERIS
  • Stilius: STANDARTAS, ergonomika, Daugiaformačių, Žaidimų, Nešiojamas, Skaitmeninė Klaviatūra, Daugiafunkcinis Klaviatūra
  • Pakuotė: TAIP
  • Klaviatūra Standard: 104 Klavišai
  • Ašies Kūno Prekės: VYŠNIŲ
  • Pilno Dydžio klaviatūra: TAIP
  • Kalbos: lietuvių
  • Prekės Pavadinimas: XIAOMI
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Riešo Parama: No
  • Veikimo Stilius: Mechaninė
  • Tipas: Laidiniu
  • Sąsajos Tipas: USB
image

Mystrytune

5
2021-12-07

“Puiki klaviatūra !”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar