Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

18pcs Atsuktuvų Rinkinys Magnetinis Atsuktuvas Nustatyti su Šešiakampe Plokščiu Phillips Juostinėmis Atsuktuvas Remonto Įrankių Rinkinį, skirtą Kompiuterį

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€14.02 €11.08
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s11189

【Aukščiausios kokybės Medžiagos】, Pagaminti iš chromo-vanadžio lydinio plienas, metalo patarimas atsuktuvas yra atsparus oksidacijos, korozijos ir rūdžių, ir yra labai patvarus.Rankenos yra pagamintos iš PP-TPR medžiagos, kuri yra minkšta ranka jaučiasi ir anti-slydimo poveikį.

【Išskirtinį Apdailos】Visi šie atsuktuvai turi rutulinių guolių (swivel bendro ir padengtas žuvų masto formos paviršius greičiau dirbti ir atsparumą slydimui.Su atsuktuvu tiek yra magnetinio toks mažas, varžtai nepriklauso aplink (negalioja, nerūdijančio plieno varžtais).

【Su Žymeklio】dangteliai spalvomis ir rankenos yra pažymėtas dydis ir galvos ašmenys, todėl lengva atskirti skirtingi atsuktuvai.Jie taip pat patogu laikyti ir siūlome geras sukimo momento kontrolės.

【Pakuotės Turinys】Paketas 1 apima 8pcs šešiakampiai atsuktuvai, 4pcs Phillips atsuktuvai, 4pcs Plokščiu atsuktuvai, 2vnt pincetu.2 paketas apima 4pcs šešiakampiai atsuktuvai, 6pcs Phillips atsuktuvai, 6pcs Plokščiu atsuktuvai, 2vnt pincetu.Ir mes teikti langelį saugojimo šių atsuktuvai.

【Plačiai Taikyti】platų atsuktuvai yra pakankamai daugumai kasdien remonto poreikius.Šis remonto komplektas skydeliai gali būti naudojami siekiant sugriežtinti optinio stiklo, specialūs akiniai nuo saulės taisymas arba taisymas laikrodžių, papuošalų ir PS4.

Specifikacija:

Medžiaga: chromo-vanadžio lydinio plienas, PP-TPR

Kiekis: 18pcs

Pakuotė: 1, 2(pasirinktinai)

Pastaba

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Pakuotėje 1:

8* Šešiakampis Atsuktuvas (T2/T3/T4/T5/T6/T7/T9/0.8)

4* Phillips Atsuktuvai (0.8/2.0/2.5/3.0 mm)

4* Plokščiu Atsuktuvai (1.5/2.0/2.4/2.5 mm)

1* Pažymėjo Pincetu

1* Lenktas Pincetas

2 paketas:

4* Šešiakampis Atsuktuvas (1.2/0.8/T5/T6)

6* Phillips Atsuktuvai (0.8/1.2/1.5/2/2.5/3mm)

6* Plokščiu Atsuktuvai (1/1.2/1.5/2/2.4/3mm)

1* Pažymėjo Pincetu

1* Lenktas Pincetas

Žymos: merche plieno atsuktuvas, plokščiu ford variklis, šešiakampis atsuktuvas plokščias, atsuktuvo kotu plokščiu, mini 2 atsuktuvas, 3 mini atsuktuvas, xuaomi elektrinis atsuktuvas, atsuktuvų mini deluxe, mini geltona juoda atsuktuvas, rausvos spalvos, elektrinis atsuktuvas.

  • Medžiaga: Aliuminio-vario Lydinys
  • Varžto Galvutės Tipas: Kita
  • Pakuotė: 10-19Pcs
  • Magnetinis: TAIP
  • Prekės Pavadinimas: Rankas "PASIDARYK pats"
  • Tipas: Mini Atsuktuvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
image

Gundamnxiv

5
2021-12-16

“Daug geriau, nei tikėtasi, už šią kainą. Be aštrių briaunų ne plastikinė rankena. Tikrai gerai pagamintas. Tolorance iš viršaus Phillips varžtas vairuotojas yra šiek tiek daugiau, tada įrankius Wiha. Atminkite: Jūs gaunate 18pcs. kaina 1 aukštos klasės įrankis.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar