Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Karšto Parduoti 50 Vnt. vienkartinių Vienkartiniai Viešbučio Duše Maudytis, Aišku, Plaukų Elastinga Kepurės Skrybėlės Dušo kepuraitės

    (3) 5
(3 Atsiliepimai)

€1.01 €0.76
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s109214

Karšto Parduoti 50 Vnt. vienkartinių Vienkartiniai Viešbučio Duše Maudytis, Aišku, Plaukų Elastinga Kepurės Skrybėlės Dušo kepuraitės Savybės: Elastinga kepurės apsaugoti plaukus nuo vandens, o duše/maudymosi.Ši skrybėlė puikiai apsaugos jūsų plaukus, o duše, kondicionavimo sistema, Jis yra labai patogus ir jaukus.Tinka moterims apie makiažą, įvykdymo makiažas, valyti veido grožis, ar maudytis ir pan.Abu tinka namų ir plaukų salonas naudojimas Pastaba: Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: plaukų garlaivis, bžūp bendrauti, plaukų lankai miega, dušo kepuraitė 2, neapibrėžta kelnės, dušo kepuraitės įdomus, akademinės plaukų, perukas palangės kepuraitės, kepuraitės plaukų kaklaraištis, naudinga dušo kepuraitės.

  • Naudoti: Valymas
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Modelio Numeris: Vienkartiniai Dušo Kepuraitės
  • Medžiagos Tipas: PE
  • Stilius: Vienkartiniai
  • Funkcija: Eco-Friendly
image

Wangwang1637

5
2022-01-10

“labai Geras pardavėjas”

image

Sfsfdsfdfsdg

5
2021-08-08

“Produkto atvyko ir esu labai patenkintas, ji yra labai praktiška, ir aš rekomenduoju visiems, kurie turi tai daryti su kai kuriose gydymo. Jis atvyko į 3-4 savaičių. Aš tikrai kad vėl taip greitai, kaip aš išleisti šiai.”

image

Beckgc 02

5
2021-08-08

“Puikus skrybėlės, ačiū!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar