Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

3D Stiklo Elektros Vaškas Ištirptų Šilčiau Vaškas Degiklis Melter Šiltesnis už Namų Biuro Naktį Šviesos Tortų Degiklis Aromatas Dekoratyvinės Lempos

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€16.92 €13.19
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s108827

3D Stiklo Elektros Vaškas Ištirptų Šilčiau Vaškas Degiklis Melter Kvepalų Šiltesnis už Namų Biuro, Miegamojo Kambarį Dovanos & Dekoras

★ Unikalus Elegantiškas Dizainas: Mūsų vaškas šilčiau spalvinga stiklas ir rankiniu būdu dažytos, puikus papildymas bet šiuolaikinio namų, biurų, treniruoklių salė, spa, arba studijoje.Nuostabi dovana šeimai ir draugams. ★ Oro Gaiviklis: Šis aliejus šilčiau gali būti naudojamas su eteriniu aliejumi ar Vašku, pasirinkti savo mėgstamą kvapai užpildyti savo namuose su atsipalaiduoti ir aromatinių kvapų malonumas jums ir jūsų svečiams ir panaikinti blogiausias kvapas, tokių kaip dūmai, tabako, naminių gyvūnų šlapimo, šiukšlių, ir nemalonu vonios kambarys aromatas.Vaško ir Eterinių Aliejų nėra įtraukti. ★ Energijos Taupymo ir Aplinkos Apsauga: Viena lemputė įtraukti.Pakeisti 25W, 120v lemputės vaškas šilčiau, temperatūra stabilumo, patvarumo, be liepsnos, suodžių ar kitų teršalų.Darbai vašku kubelius ir tirpsta, tortai, kvapnių aliejų. ★ Lengvas ir Saugus Veikimas: Mūsų vaškas melter yra lengva valdyti.Maitinimo, įjunkite jungiklį, kvepalų, plinta visame jūsų kambaryje netrukus, sukuriant malonią ir atpalaiduojančią atmosferą.

★ Naktį Šviesos Funkcija: Mūsų vaškas įrašymo įrenginys ne tik skleisti kvepalų visi aplink, bet taip pat apšvietimo namuose, biure, miegamasis kambarys, vaiko kambarys, svetainė ir kt.

Produkto aprašymas Daugiau Naudos Jums Pagerinti aplinką, pašalinti kvapus ir išvalyti orą, Atnaujinti savo proto, paaiškinti savo mintis, ir pagerinti savo darbo efektyvumą; Sumažinti nervų emocijas, sumažinti stresą ir pagerinti nemiga ir galvos svaigimas; Sukurti romantišką atmosferą, kuri leidžia jums jaustis atsipalaidavęs; padeda gerai jaustis ir skatinti savo potencialą imunitetą.Subtilus Švytėjimas, Šviesos, Įjunkite vaškas šilčiau, tai suteikia minkšta šviesa ir švelnus švytėjimas, sukuriant malonią ir atpalaiduojančią atmosferą bet kurioje patalpoje.Patrauklus Dizainas 3D stiklo modelio, puikus papildymas dekoratyviniai ir meninio dizaino svetainė, miegamasis, studijuoja kambario, biuro, viešbučių ir kt.Gardus Kvapas Vieta kubo vaškas ant stiklo patiekalas, atleidžiantis mėgstamų kvepalų, į savo namus, išlaikant oro kvapo šviežia ir pakviesti.

Specifikacijos Medžiagos: Rankų darbo Stiklo Gaminio Dydis: 4.7 x 5,9" Color: Multi-colored Svoris: 1.3 lb Įvestis: 120 V 50/60 hz Nominali Įtampa ir Galia: 120V, 25W

Pakuotės Turinys 1 x Stiklo Elektros Žvakė Šilčiau 1 x Stiklo Patiekalas, 1 x Lemputė

Instrukcija 1. Įdėti kvepiančių kvepalų eterinio aliejaus arba vaško dangteliu. 2. Prijunkite energijos tiekimą, įjungti in-line jungiklį ir kvepalų yra visi pasiruošę užpildyti savo kambarį. 3. Įdėti ją, kai jūsų vaikai ar augintiniai negali lengvai susisiekti atveju deginimas, nes kai lempa dirba ji įkaitina stiklo dangtis ir umbra. 4. Nereikia susisiekti su stiklo dangčiu arba stiklo pusės iki kelių valandų po to, kai bus išjungti.

Žymos: hyperx keramikos vaškas, alavo pakuotės sojos žvakės, vaškas audinio tanzanija wali, žvakė šilčiau namai kvepia, auksinis drakonas smilkalų degiklis, vaškas ištirptų clamshells, šiltesnis bateliai, žvakės šilčiau buda, electical smilkalų degiklis, šiltesnis pledas.

  • Modelio Numeris: Elektros Vaškas
  • Prekės Pavadinimas: ISHOWTIENDA
  • Klasifikacija: Smilkalai, Žvakės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Smilkalų Degiklis
  • Kosmetikos Funkcija: Assuaging ir Ramina
  • Taikymo Sritis: Gyvenamasis Kambarys
  • Gamyba: Žvakė Aromaterapija Krosnis
  • Kištuko tipas: Elektros
  • Medžiaga: Stiklas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar