Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Silikono raukšlių Lipdukas Grožio Veido, Kaktos, Kaklo, Akių Lipdukas Trinkelėmis Anti-Senėjimo Pleistras Veido Liftingo Kaukė, Odos Priežiūros Priemonės

    (0) 0
(1 Atsiliepimai)

€3.23 €2.26
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: s10391

Silikono Raukšlių Valiklis Lipdukas Grožio Veido, Kaktos, Kaklo, Akių Lipdukas Trinkelėmis Anti-Senėjimo Pleistras Veido Liftingo Kaukė, Odos Priežiūros Priemonės

Savybės:

1. Konsolidavimo gydymas: Stiprinti gydymas gali veiksmingai užkirsti laisvi ir sklandžiai raukšles sukelia odos senėjimo ar net saulės žalos dėl miega pusėje, taip stiprinant odos išvaizdą.

2. Medžiaga: ekologiškos organinės medžiagos suteikia komforto, minkšta liesti, ne-dirgina, beskonis, daugkartinio naudojimo ir švarus komfortą, ir gali būti saugiai naudojamos pakartotinai.

3. Komfortas: ergonomiškos formos dizainas gali tilpti jūsų kaktą, akis, skruostus ir smakrą, patogiai, ir bus ne patenka ne lengvai.Jūs galite mėgautis be rūpesčių odos priežiūrai.Pašalinti jį su vandeniu po kiekvieno naudojimo , Ir tada išdžiūti natūraliai.

4. Lengva valyti su vandeniu: pagal elgesį ir dažnumas paraišką, tinkamumo vartoti keletą savaičių gali būti garantuotas.

5. Naudojimo instrukcijos:

A. Švarios odos, pirmiausia įsitikinkite, kad nėra drėgmės ar prakaito ant paviršiaus, o ne naudoti visus odos priežiūros produktus.

B. Taikyti nuo raukšlių klijais norimas vietas ant veido, kai raukšlės turi būti pašalintas.

C. Po įprasto naudojimo maždaug 15 kartų, jei jis nėra lipnus, galite skalauti paviršiaus klijai su vandeniu, o klampos atsigaus po natūralus džiovinimas.

Aprašymas:

Šis produktas yra raukšlių pleistras, kuris gali veiksmingai užkirsti laisvi ir sklandžiai raukšles sukelia senėjimo odos, apie miega pusėje ar net saulės žalos stiprindama odos, taip stiprinant odos išvaizdą.

Techniniai duomenys:

Odos Tipas: Bendra

Tinkamumo laikas: vieneri metai

Grynasis kiekis: 5 (g/ml)

Ingredientai: Silikonas

Spalva: skaidrus

Pakuotė:

5 vnt * raukšlių pleistras

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: nosies silikono pagalvėlės, "ilife" silikono pagalvėlės, apačioje silikono pagalvėlės, pyragas įrankiai beaking, montesori virtuvės įrankiai, massager silikono priežiūros priemonės, leopard virtuvės įrankiai, "porsche" automobilį įrankiai, silikono pagalvėlės crockid, plamer virtuvės įrankiai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra
  • Vienetų skaičius: Combo
  • Prekės Pavadinimas: PRITECH

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar